Sănătate cu stil

Sănătate cu stil este o emisiune ce tratează subiecte din domenii ce se intersectează direct cu cel ce dă și titlul proiectului: sănătate!

Abordează subiecte diveste cum ar fi frumusețe, alimentație, sport, lifestyle, dar oferă și idei și detalii despre proceduri și tratamente din domeniul vast al sănătății.

În cadrul rubricilor colaborăm atât cu personalul specializat din clinici și spitale, pentru sfaturi medicale și informații de prevenire, valabile pentru fiecare sezon, în parte, cât și cu nutriționiști, bucătari, bartenderi sau manageri de magazine, ce dau tendințele în materie de haine, accesorii, cadouri sau obiecte decorative.

Cu alte cuvinte, Sănătate cu stil vă ține la curent cu toate noutățile ce vă vizează direct sănătatea și a celor din jur, vă învață cum să fiţi la zi cu toate analizele, cu tratamentele corporale, faciale, capilare, cum să gătiţi sănătos, rapid, cum să vă lucraţi kilogramele inestetice la cele mai performante clase și cum să fiţi un fashion icon, de la cei mai buni trendsetteri.

Prezentator, realizator și producător: Silvia Bunică