S-a aruncat in fata trenului

Un bărbat din Focşani a murit aseară aruncându-se în faţa trenului, la ieșire din municipiu în dreptul pasarelei spre Odobești!. Se pare că înainte accidentase cu mașina un pieton după care a fugit de la locul faptei. Mecanicul de locomotivă spune că bărbatul a ieșit din boscheți și s-a așezat pe linia ferată.

Incidentul a fost anuntat la 112, aseara in jurul orei 20.30. Politistii ajunsi la fata locului au gasit un barbat decedat, care se aruncase in fata trenului. Din primele cercetari, se pare ca victima, in varsta de 49 de ani, din Focsani, a fost si autorul unui accident cu fuga de la faţa locului petrecut puţin mai devreme pe şoseaua Vrancei, unde un pieton a fost acroşat de un autoturism. Surse neoficiale spun ca șoferul care s-a omorât l-ar fi lovit intentionat cu mașina pe bărbat, din motive de gelozie.

Pietonul le-a furnizat poliţiştilor marca şi numărul de înmatriculare ale autoturismului implicat, maşina fiind identificată la adresa proprietarului, care însă nu a fost găsit acasă de poliţişti.
Mecanicul de locomotivă le-a declarat poliţiştilor că bărbatul a ieşit din boscheţi la sosirea trenului şi s-a aşezat pur şi simplu pe linia ferată. Acesta nu a mai putut să frâneze şi a trecut cu trenul peste el.

Video Info