LOCURI OCUPATE

Meseria redevine brățară de aur! Dovadă că tot mai mulți absolvenți de gimnaziu optează pentru liceele tehnologice în speranța obținerii unor calificări căutate pe piața muncii. La Rm Sărat, în acest an cel mai căutat profil fost cel de turism și alimentație.

Numarul de elevi care aleg liceele tehnologice este din ce in ce mai mare, iar interesul tinerilor pentru astfel de profile este pe deplin justificat. Elevii si-au dat seama cat de important este sa invete o meserie, deoarece la finalul școli își pot găsi mai ușor o slujbă. La Liceul Tehnologic „Elina Matei Basarab” din Rm Sarat toate locurile pentru anul scolar 2018-2019 au fost ocupate, semn că interesul tinerilor pentru deprinderea unei meserii este tot mai mare.

Pentru noul an scolar Liceul Tehnologic „Elina Matei Basarab” din Rm Sărat are 5 clase de liceu, de diverse profile, dar și două clase profesionale. Cel mai cautat profil de catre elevi a fost cel de turism si alimentatie. In timpul anilor de studiu, elevii liceului desfasoara practica de specialitate la diversi agenti economici, iar la absolvire multi dintre practicanti aleg sa se angajajeze cu contract de munca la firmele unde au invatat meserie.

Video Info