TELEVIZIUNEA NAȚIONALĂ TVSUDEST

Acoperire națională și internațională

TVSudEst este o televiziune generalistă cu adresabilitate națională, acoperind zona de Sud-Est a ţării, inclusiv municipiul Bucureşti. Având o echipă profesionistă, postul s-a impus prin implementarea unui suflu nou în audiovizualul românesc, cu producţii complete orientate pe nevoile şi aşteptările telespectatorilor.

Important, postul regional TVSudEst este inclus, în baza măsurătorilor de audiență, din ianurie 2018, în lista must carry a televiziunilor la nivel național. Astfel, postul TVSudEst se recepționează prin satelit și prin rețelele de cablu aproape în întreaga țară și în străinătate. Practic, vorbim de câteva milioane de telespectatori din România şi de peste hotare care urmăresc cu interes programele şi buletinele informative ale postului TVSudEst. Aceştia se adaugă altor câteva milioane de telespectatori care recepţionează postul prin reţelele de cablu, estimările fiind că TVSudEst se află în grila de programe prin cablu în peste 3.500.000 de locuinţe la nivel de ţară.

Jurnalul de ştiri este asigurat de o redacţie profesionistă care coordonează echipe de corespondenţi ce transmit zilnic din judeţele: Buzău, Brăila, Călăraşi, Constanţa, Ilfov, Ialomiţa, Prahova,Tulcea, Galaţi, Vrancea precum şi din Bucureşti. Cele mai importante știri naționale, regionale și locale sunt selectate pentru jurnalele zilnice și prezentate în mod obiectiv și imparțial.

Pentru a veni şi mai mult în sprijinul telespectatorilor, postul TVSudEst poate fi urmărit live, non-stop şi fără niciun cost, pe internet, la adresa www.tvsudest.ro. Platforma on-line oferă posibilitatea interacţiunii cu telespectatorii care pot lăsa comentariile lor sau pot semnala problemele cu care se confruntă la nivelul comunităţii din care fac parte.

Începând din decembrie 2014, postul regional TVSE a mai făcut un pas important pentru a ridica standardul de programe, oferindu-le telespectatorilor în fiecare seară cele mai îndrăgite filme ale cinematografiei româneşti precum şi o serie de documentare româneşti ale unor regizori talentaţi.

În pas cu dezvoltarea pieței audiovizulalului, TVSudEst a obținut în 2017 de la CNA pentru licentă pentru emitere digitala terestra DVB-T2.

La 1 decembrie 2017, postul de televiziune TVSE a a lansat proiectul cultural CENTENAR ROMÂNIA pe care îl susține editorial pe parcursul unui an întreg, până pe 1 decembrie 2018. În pas cu tehnologia, din 2018 , postul TVSudESt se regăsește și pe unica platformă multimedia pentru Diasporă, www.ownzonesromania.com, la secțiunea posturi de televiziune.

 

 

Lasa un mesaj