SCURT PE 2

Apariție editorială glossy

Publicaţia Scurt pe 2 reprezintă partea de print a TVSat Media Group, fiind o apariție editorială glossy cu caracter generalist și cu apariţie săptămânală. Ca şi aspect individualist, publicaţia conţine o serie de pamflete şi editoriale foarte apreciate de cititori. Scurt pe 2 se găseşte la chioşcurile de ziare din judeţul Buzău şi la operatorii media din mall-uri, supermarketuri precum și la punctele de vânzare de presă din piețele principale, intrarea în parcuri și gara Buzău.

Având o abordare editorială avangardistă, Scurt pe 2 a ajuns în scurt timp cel mai căutat săptămânal pe piaţa periodicelor locale. Din 2010, de la lansare, a avut o apariţie neîntreruptă, iar din 2015 şi-a schimbat formatul şi apare pe hârtie lucioasă tip glossy.

Publicaţia apare în fiecare zi de vineri cu două   suplimente permanente, Jurnalul TVSat   care prezintă programul săptămânal al celor două televiziuni din grup şi Talciocul buzoian, un supliment de anunţuri care s-a transformat într-o veritabilă piaţă de mică publicitate la nivel de județ.

Materialele pot fi urmărite şi online, pe site-ul www.scurtpe2.ro, unde cititorii pot participa şi la sondaje lunare. În prezent, Scurtpe 2 este cea mai aşteptată şi citită publicaţie locală de weekend.

Lasa un mesaj