CINESAT

Cinema 3D Rîmnicu Sărat

TVSat Media Group asigură la momentul actual proiecţia celor mai noi capodopere cinematografice atât internaţionale, cât şi româneşti la standarde 3D şi în condiţii de sunet de înaltă calitate pentru a satisface şi cele mai exigente pretenţii ale cinefililor din mai multe judeţe. Cu investiţii majore a fost modernizat cinematograful din Sibiu, iar în decembrie 2015, TVSat a inaugurat cinematograful de la Galaţi în incinta Sălii de Cultură a Sindicatelor. De remarcat că la Galaţi cinematograful TVSat Media Group este singurul operaţional, asigurându-se astfel și o necesitatea iubitorilor celei de-a şaptea arte de a urmări marii actori în sălile din oraşele lor.

În al doilea trimestru din 2017, TVSat Media Group a inaugurat cinematograful 3D din Rm.Sarat cu aparatură de ultimă generație și cu un sistem de sunet de înaltă calitate, fiind de asemenea, singurul cinema din localitate.

Toate cinematografele au sistem de proiecţie 3D, sistem de sunet de înaltă calitate şi beneficiază de tot confortul pentru a se viziona cu plăcere filmele apărute recent pe piaţă.În toate locaţiile, zilnic se difuzează mai multe proiecţii, iar în weekend rulează inclusive filme de animaţie pentru cei mici.

Toată reţeaua beneficiază de o promovare corespunzătoare în ceea ce priveşte programarea filmelor, cu menţiunea clară a zilelor, orelor şi cu posibilitatea de rezervare de locuri în anumite cazuri.

Sub cupola brandului CINESAT intra în prezent 3 cinematografe din Galați, Sibiu și Rm.Sărat. La Sibiu cinematograful funcționează din iulie 2018 în incinta Centrului Cultural “Ion Besoiu”

Lasa un mesaj